Alles wat je moet weten over de bijleenregeling.

Ga je binnenkort verhuizen en verkoop je jouw huidige woning? Dan heeft de bijleenregeling invloed op de netto woonlasten van je nieuwe woning.

Wil je weten wat de bijleenregeling voor jouw situatie betekent? In 1 A4’tje leggen we het je uit.

Als je al een huis op het oog hebt, wil je zeker weten dat je dit ook kan financieren. Vergeet bij het berekenen van je netto woonlasten geen rekening te houden met de bijleenregeling. Mogelijk kan jij niet alle hypotheekrente van je volgende hypotheek terugvragen bij de belastingdienst!

  • Duidelijk uitleg van de regeling
  • Simpel voorbeeld
  • De 3 meest voorkomende scenario’s

Download de PDF en weet hoe het zit!

We gaan zorgvuldig om met je gegevens conform onze privacyverklaring.

Dit zeggen de klanten van Van Zessen

“Schakelt snel en legt alles duidelijk uit”

Michel heeft ons heel goed begeleid bij de aanvraag van onze hypotheek. Hij neemt de tijd, gaf ons de mogelijkheid om na kantooruren af te spreken, is goed bereikbaar, schakelt snel en legt alles duidelijk uit.
April 2020
Teun en Riëlla

“Er was veel ruimte voor onze vragen”

Vanaf het 1e moment hebben wij een prettig contact gehad met Van Zessen. Michel gaf helder en duidelijk advies. Er was veel ruimte voor onze vragen en wij voelden ons erg serieus genomen. In het vervolg van het traject was de communicatie snel en helder.
Mei 2020 – 
Jessica en Gerben

“Een snelle afspraak kunnen maken”

Een snelle afspraak kunnen maken voor het eerste hypotheek gesprek. Daarna volgden er nog een aantal. I.v.m. corona het merendeel telefonisch of via mail verkeer. Contact ging snel en was duidelijk.
Mei 2020 – Margreet

 

Logo Autoriteit Financiële Markten Logo Erkend Hypothecair Planner Logo Klachteninstituut Financiële Dienstverlening