Hypotheken

Bent u een starter op de huizenmarkt? Of misschien gaat u binnenkort verhuizen? Vergeet niet om op tijd na te denken over uw hypotheek! Bij Van Zessen bent u verzekerd van verstandig en onafhankelijk advies. Samen bekijken we wat het beste is voor uw situatie.

Uw autoverzekering afsluiten of vergelijken bij van Zessen

Bent u op zoek naar de goedkoopste autoverzekering? Bereken en vergelijk snel en eenvoudig via onderstaand formulier de premie van uw autoverzekering.  Binnen een aantal stappen ziet u precies hoeveel u kunt besparen. Profiteer direct van onze aanbieding en sluit vandaag nog uw verzekering online af.

Wat is een autoverzekering?
Stel, u veroorzaakt een ongeluk met uw auto en de andere partij heeft schade waarvoor u aansprakelijk bent. Dan bent u met de Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen (WAM-verzekering) verzekerd voor de financiële gevolgen hiervan. De WAM-verzekering is wettelijk verplicht als u een motorrijtuig bezit, ook als uw auto achter slot en grendel in de garage staat.
Zonder deze verzekering bent u strafbaar.

Welke risico’s dekt een autoverzekering?
Een WAM-verzekering dekt de financiële gevolgen van uw aansprakelijkheid voor schade veroorzaakt met een motorrijtuig. Een schadeclaim kan hoog oplopen en is vaak vele malen hoger dan de premie die u betaalt voor de verzekering.

Materiële schade
Gaat het om blikschade of kapotte spullen? Dan is sprake van materiële schade. De afhandeling van dit soort schade kost meestal weinig moeite.

Letselschade
Zijn er doden of gewonden in het spel? Er is dan letselschade. Het is dan erg belangrijk dat de schade zorgvuldig wordt afgehandeld. Het kan gaan om gevoelige en ingewikkelde situaties. Hierdoor kunnen de schadebehandeling en -vergoeding langer duren. De schadeomvang van een slachtoffer kan meestal pas beoordeeld worden als het slachtoffer (vrijwel) is genezen.

Uw eigen autoverzekering
Met de WAM-verzekering bent u niet verzekerd voor schade aan uw eigen auto. Hiervoor zijn de beperkte cascoverzekering en de volledig cascoverzekering. Deze verzekeringen kunt u naast de verplichte WAM-verzekering afsluiten.

Beperkte cascoverzekering
Met de beperkte cascoverzekering is uw auto verzekerd voor schade die wordt veroorzaakt door bijvoorbeeld brand, storm, bliksem of diefstal.

Volledig cascoverzekering
Naast alle schade die gedekt wordt door de beperkte cascoverzekering bent u met de volledig cascoverzekering ook verzekerd voor schade die u zelf heeft veroorzaakt aan uw auto. U bent tevens verzekerd als iemand anders schade aan uw auto veroorzaakt, zoals bijvoorbeeld door vandalisme.

Bij beperkte en volledig cascoverzekeringen heeft u meestal een eigen risico. Schade die u met opzet heeft veroorzaakt, wordt nooit vergoed.

Meer informatie of een gratis adviesgesprek? Neem contact op!

Stel uw vraag

Snel en gemakkelijk een verantwoorde en voordelige autoverzekering?

Klik op de knop hiernaast om uw gratis kennismakingsgesprek in te plannen!

Inloggen Mijn Digimap Scherm delen