Hypotheekadviseur

Hypotheekadviseur ( 24-40 uur per week )

Wie zijn wij?

Zeg je Van Zessen Financiële Diensten (van Zessen), dán zeg je persoonlijk, passend EN begrijpelijk financieel advies. Zaken uit handen nemen & rust creëren voor onze klant; dát is waar we in uitblinken. Al ruim 10 jaar verzorgen we als onafhankelijk advieskantoor diensten in de vorm van  hypotheken, verzekeringen en leningen. Met liefde voor begrijpelijke taal voor onze klant, die staat immers voorop in het gehele proces!

Wie ben jij?

Jij bent hét gezicht van ons kantoor; enthousiast en klantgericht met een commerciële blik in de juiste richting. Je creëert mogelijkheden bij nieuwe klanten, maar ook zeker uit onze bestaande portefeuille. Geen enkele dag is hetzelfde, maar vervelen hoef je je zeker niet! Het up-to-date houden van onze klantdossiers is minstens zo belangrijk als de afspraak voor het tekenen van de hypotheekofferte. Je bent dus flexibel in het uitvoeren van je werkzaamheden. Een hypotheekgesprek of tekenafspraak? Check! Scannen van stukken? Prima! Bellen, mailen; je doet het allemaal met evenveel passie!

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Het ene moment ben je bezig met het uitwerken van een financieel adviesrapport, het andere moment meld je een ingediende schade bij een verzekeringsmaatschappij.

WOW, is het al middag? Dat gaat snel! Een uurtje sparren met Michel (van Zessen) over een zelfstandig ondernemer die een beleggingspand heeft aangekocht. Het volgende punt op de agenda is het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening. Hoe gaan we dit aanpakken?

Bovenstaande is slechts een voorbeeld van hoe jouw dag eruit kan komen te zien, maar net zoals bij iedere andere job kan het zomaar weer anders lopen… Laat je niet ‘gek’ maken; morgen is er weer een dag!

Wat verwachten we minimaal van jou?

 • Je bent in het bezit van het diploma Erkend Hypothecair Planner / Erkend Financieel Adviseur;
 • Je hebt minimaal 2-5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent woonachtig in de Drechtsteden;
 • Je bent flexibel en bereid om één of meerdere avonden per week te werken;

Je voelt je verantwoordelijk voor iedere (aan)vraag en toont een grote mate van ondernemendheid én zelfstandigheid.

Je hebt daarbij geen gebrek aan empathisch vermogen en voelt feilloos aan hoe je in allerlei verschillende situaties moet handelen.

Tot slot neem je de klant bij de hand en zorg je ten alle tijden voor DE optimale klantbeleving!

Onze cultuur?

Bij Van Zessen staat eerlijkheid, openheid en bereikbaarheid hoog in het vaandel. Hierbij zoeken we iedere dag weer naar de mogelijkheden om steeds een stukje beter te worden in wie we zijn en wat we doen.

Los van een teamuitje op zijn tijd, waarderen we de balans tussen werk en privé. Daarbij houden we ontzettend van het hypotheekvak EN geloven we in het gegeven ‘hoe meer je groeit als individu hoe beter je bent in je vak’.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

 • Een héle fijne baan met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Marktconform salaris;
 • Aantrekkelijke korting op je verzekeringspakket en/of hypotheek;
 • De beste tools die je werk nóg leuker maken;
 • Gratis parkeerplek bij ons prachtige nieuwe kantoor (locatie is nog even top secret);
 • Een magnetron voor de avondmaaltijden 😉;
 • Een nauwe samenwerking met het meest toffe makelaarskantoor van de Drechtsteden: MAARTENMakelaardij!

Meer informatie

Klinkt dit allemaal als muziek in jouw oren? Dan horen we héél graag van jou! Je kunt solliciteren door jouw CV én motivatie in te sturen naar michel@vzfd.nl of te bellen met 06-42913174.

Heb je vragen? We helpen je graag verder! Handig om te weten; een screening behoort tot de procedure, evenals het kunnen afgeven van een VOG.