Van Zessen Financiële Diensten – Hendrik-Ido-Ambacht
Sophiapromenade 2
3344 PM Hendrik-Ido-Ambacht

Van Zessen Financiële Diensten – Dordrecht
Johan de Wittstraat 18
3311 KJ Dordrecht

Telefoon: 078-84 22 004
E-mail: info@vzfd.nl
BTW-id: NL002033054B85

Onze vestigingen zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 uur tot 17:30 uur.
Op afspraak zijn wij u ook buiten kantooruren graag van dienst.

Je naam*

Je e-mailadres*

Je telefoonnummer*

Onderwerp*

Je bericht

Wij gebruiken je gegevens enkel om contact met je op te nemen (privacyverklaring)

Eerder door Independer uitgeroepen tot beste hypotheekkantoor van Zuid Holland Zuid.

U oriënteert zich op de aanschaf van een woning of u wilt uw huidige hypotheek aanpassen. Daarmee neemt u belangrijke beslissingen. Voor een langere periode zult u tenslotte een groot deel van uw inkomen besteden aan de hypotheeklasten. Het is daarom van belang dat u zich goed laat adviseren.

Ons kantoor heeft bijna 40 jaar ervaring op het gebied van financieel advies, waarbij kwaliteit en deskundigheid hoog in het vaandel staan. Behalve het feit dat we Erkend Financieel Adviseur zijn, zijn we ook aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners en tevens geregistreerd als Register Private Life Planner.

Gezien het feit dat er ruim 20.000 personen zijn met een hypotheek diploma, waarvan er ongeveer 9.000 Erkend Financieel Adviseur zijn, maar slechts circa 1.250 de titel Erkend Hypothecair Planner mogen voeren, heeft u de garantie van een kwalitatief hoogstaand advies.

Van Zessen Financiële Diensten is opgericht in 2010.

Onze klantervaringen

 • "Bijzonder tevreden over deze adviseur omdat niet alleen wordt gekeken naar de goedkoopste verzekering maar zeker ook welke het beste aansluit op de huidige wensen en/of behoeften. Met enige regelmaat wordt bekeken of alle verzekeringen nog aansluiten op de huidige situatie, tijdens de periodieke servicebezoeken wordt alles nogmaals doorgelopen en duidelijk toegelicht. Onlangs een schade gemeld die ,ondanks zijn vakantie, al binnen enkele dagen werd opgelost, kortom nog echt ouderwetse, persoonlijke service waarbij vooral onafhankelijkheid, flexibiliteit en transparantie vooropstaan."
  Peter van Andel
 • "Prima adviseur die meedenkt met de klant, snel werkt, flexibel is, goed georganiseerd werkt, wijst op de details en prettig is om mee te werken. De prijs/kwaliteit verhouding is goed te noemen en is altijd bereid om iedere vraag waar mogelijk te beantwoorden. Fijne adviezen van een eerlijke man."
  Gerard Langenberg
 • "Voordat financieel advies gegeven werd is veel tijd aan achtergronden en informatieverstrekking besteed.Alle gesprekken in huiselijke sfeer, waardoor prive omstandigheden makkelijker bespreekbaar waren."
  E W Groeneweg
 • "Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop de adviseur ons geholpen heeft. Alles werd goed en duidelijk uitgelegd. Zijn rapportages zijn ook erg overzichtelijk , goed opgebouwd en in eenvoudige wijze omschreven waardoor het voor iedereen die er geen verstand van heeft toch helder wordt. Wij zullen hem zeker aanbevelen!"
  Fam. de Rijke
 • "Hypotheek kon overgesloten worden waardoor een aanzienlijk financieel ontstond. Door zeer doortastend optreden van ****** is dat net voor de deadline van een renteverhoging gedaan. Door de goede werkrelatie met de hypotheekverstrekker kon dit ook worden veiliggesteld voordat de boete voor afkoop oude hypotheek was betaald. Zodoende heb ik optimaal kunnen profiteren van de laagste rente. Ik ben zeer tevreden met de aanpak van ****** en de moeite die hij voor mij heeft gedaan. Veel persoonlijke aandacht. Groot verantwoordelijkheidsgevoel."
  Mirko de Vos
 • "Ruim twee weken voor de deadline is alles goed afgerond! Wat ik eigenlijk nog fijner en belangrijker vind is dat de adviseur meerdere keren alle scenario's en producten aan ons heeft uitgelegd (in engels en nederlands) net zo lang tot het kwartje echt gevallen is. Echt een verademing vergeleken met adviseurs in het verleden. Het geeft vertrouwen dat we nu in zee zijn gegaan met een zeer ervaren adviseur die ons bij staat bij financiële veranderingen. Dank je adviseur."
  Femke

Wij kunnen bemiddelen voor de volgende hypotheekverstrekkers

Wij zijn een 100% onafhankelijk adviseur. Zo bent u verzekerd van de beste hypotheek voor uw situatie tegen de beste voorwaarden en de laagste rente.

Logo Woonfonds Logo Venn Hypotheken Logo Syntrus Logo Tellius Logo Obvion Logo Nationale Nederlanden Logo NIBC Direct Logo Lloyds Bank Logo Munt Hypotheken Logo ING Bank Logo Florius Logo Delta Lloyd Logo Conservatrix Logo BLG Wonen Logo bijBouwe.nl Logo Attens Hypotheken Logo de Nederlandse Verzekeringen Maatschappij Logo AegonLogo ArgentaLogo ABN AmroLogo HypotrustLogo HypotrustLogo HypotrustLogo Hypotrust